Brasiliansk vaxning - Beauty Point i LAHOLM

Annons:
Beauty Point i LAHOLM är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Beauty Point kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i LAHOLM, ben- eller armvaxning. Beauty Point är en av flera salonger i LAHOLM som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Beauty Point i LAHOLM, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Beauty Point i LAHOLM som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Beauty Point
Skolgränd 3
312 30 Laholm
0430 - 168 80

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Beauty Point i LAHOLM, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Beauty Point i LAHOLM så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Beauty Point - Pris på vaxning i LAHOLM

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Beauty Point och andra salonger och kliniker i LAHOLM så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i LAHOLM och även i Halland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i LAHOLM.
Annons:


Kommenterat om Beauty Point i LAHOLM


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.