Brasiliansk vaxning i Laholm

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Laholm. Här hittar du alla de bästa salongerna i Laholm för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Laholm och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Laholm. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Laholm så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Laholm nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Laholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Laholm.

Beauty Point
Skolgränd 3
312 30 Laholm


A New You
Lp Hanssons v. 3
312 31 LAHOLM

Annons:

Vaxning i Laholm

Salonger i Laholm arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Laholm och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Laholm

I Laholm finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du lära dig mer om Laholm om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Laholm.

I Laholm hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Laholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Halland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.