Brasiliansk vaxning i Bua

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Bua. Här hittar du alla de bästa salongerna i Bua för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Bua och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Bua. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Bua så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Bua nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Bua

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Bua.

Agnetas Massage & Kroppsvård
Violv. 7 C
432 63 Bua

Annons:

Vaxning i Bua

Salonger i Bua arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Bua och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Bua

I Bua finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Bua.

Bua är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och är beläget vid kusten cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Bua är också en halvö och här börjar skärgården som fortsätter norrut.

Yta: 126,85 hektar
Invånarantal: 1746, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bua om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Bua.

I Bua hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Bua som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Halland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.