Brasiliansk vaxning i Åskloster

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Åskloster. Här hittar du alla de bästa salongerna i Åskloster för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Åskloster och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Åskloster. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Åskloster så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Åskloster nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Åskloster

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Åskloster.

Holistic Body Consulting AB
Arabergsv. 10
432 96 ÅSKLOSTER

Annons:

Vaxning i Åskloster

Salonger i Åskloster arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Åskloster och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Åskloster

I Åskloster finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Åskloster.

Åskloster är en småort i Ås socken i Varbergs kommun belägen vid Klosterfjorden, cirka 13 kilometer norr om centralorten Varberg. Åskloster är även platsen för ån Viskans utlopp.

Yta: 13 ha
Invånarantal: 157, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åskloster om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Åskloster.

I Åskloster hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Åskloster som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Halland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.