Brasiliansk vaxning i Visby

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Visby. Här hittar du alla de bästa salongerna i Visby för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Visby och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Visby. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Visby så kan du kontakta någon av våra 8 olika salonger för vaxning som du hittar i Visby nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Visby

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Visby.

Carma Hudvård
Söderv. 6
621 58 VISBY


Skönheten
Byrumsg. 6
621 58 VISBY


Paus Hudvård
Stenkumlav. 23
621 46 Visby


Face It
Österv. 2
621 45 VISBY


Zabella & Friends
Adelsg. 2
621 57 Visby


Salong Tidlös
Adelsg. 2
621 57 Visby


H2o Hudvård
Adelsg. 38
621 57 Visby


Min Salong Hudvårdsspecialisten
Gesällg. 10
621 39 Visby

Annons:

Vaxning i Visby

Salonger i Visby arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Visby och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Visby

I Visby finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Här kan du lära dig mer om Visby om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Visby.

I Visby hittade vi totalt 8 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Visby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Gotland.

Annons: