Brasiliansk vaxning - Salong Donna i SÖDERHAMN

Annons:
Salong Donna i SÖDERHAMN är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Donna kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i SÖDERHAMN, ben- eller armvaxning. Salong Donna är en av flera salonger i SÖDERHAMN som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Donna i SÖDERHAMN, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Donna i SÖDERHAMN som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Donna
Köpmang. 19
826 30 Söderhamn
0270 - 173 01

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Donna i SÖDERHAMN, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Donna i SÖDERHAMN så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Donna - Pris på vaxning i SÖDERHAMN

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Donna och andra salonger och kliniker i SÖDERHAMN så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i SÖDERHAMN och även i Gävleborg län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i SÖDERHAMN.
Annons:


Kommenterat om Salong Donna i SÖDERHAMN


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.