Brasiliansk vaxning i Ljusdal

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Ljusdal. Här hittar du alla de bästa salongerna i Ljusdal för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Ljusdal och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Ljusdal. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Ljusdal så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Ljusdal nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Ljusdal

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Ljusdal.

Salong Eveline
N. Järnvägsg. 53 B
827 32 LJUSDAL

Annons:

Vaxning i Ljusdal

Salonger i Ljusdal arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Ljusdal och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Ljusdal

I Ljusdal finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Ljusdal.

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ljusdal om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Ljusdal.

I Ljusdal hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Ljusdal som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Gävleborg.

Annons: