Brasiliansk vaxning i Smedjebacken

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Smedjebacken. Här hittar du alla de bästa salongerna i Smedjebacken för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Smedjebacken och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Smedjebacken. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Smedjebacken så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Smedjebacken nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Smedjebacken

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Smedjebacken.

Hudsmedjan
Vasatorget 1
777 31 SMEDJEBACKEN

Annons:

Vaxning i Smedjebacken

Salonger i Smedjebacken arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Smedjebacken och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du lära dig mer om Smedjebacken om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Smedjebacken.

I Smedjebacken hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Smedjebacken som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Dalarna.

Annons: