Brasiliansk vaxning - Salong Bastille Hudvård & Manicure i DJURMO

Annons:
Salong Bastille Hudvård & Manicure i DJURMO är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Bastille Hudvård & Manicure kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i DJURMO, ben- eller armvaxning. Salong Bastille Hudvård & Manicure är en av flera salonger i DJURMO som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Bastille Hudvård & Manicure i DJURMO, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Bastille Hudvård & Manicure i DJURMO som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Bastille Hudvård & Manicure
Lindv. 20
785 62 DJURMO
0241 - 107 04

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Bastille Hudvård & Manicure i DJURMO, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Bastille Hudvård & Manicure i DJURMO så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Bastille Hudvård & Manicure - Pris på vaxning i DJURMO

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Bastille Hudvård & Manicure och andra salonger och kliniker i DJURMO så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i DJURMO och även i Dalarna län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i DJURMO.
Annons:


Kommenterat om Salong Bastille Hudvård & Manicure i DJURMO


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.