Brasiliansk vaxning i Olofström

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Olofström. Här hittar du alla de bästa salongerna i Olofström för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Olofström och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Olofström. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Olofström så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Olofström nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Olofström

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Olofström.

Evas Skönhetsvård
Ö. Storg. 51
293 33 OLOFSTRÖM


Salong Vacker
Nedre Brog. 1
293 31 OLOFSTRÖM

Annons:

Vaxning i Olofström

Salonger i Olofström arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Olofström och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Olofström

I Olofström finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Olofström.

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånarantal: 7327, år 2010

Här kan du lära dig mer om Olofström om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Olofström.

I Olofström hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Olofström som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Blekinge.

Annons: